Line up


We hebben onze line up compleet, en we zijn er trots op!


DORPSSTRAAT 3

De muziek van Dorpsstraat 3 balanceert tussen post-punk en synthwave, maar haalt inspiratie uit verschillende soorten muziek die zowel geografisch als in tijd uit hele verschillende plekken komen, om het allemaal bij elkaar te gooien. Soms lijkt het alsof deze invloeden altijd al samen hoorden en soms word je er door in de war gebracht. Op die manier vertelt Dorpsstraat 3 verhalen die je nog nooit gehoord hebt.

DROOM DIT

Seks, geweld, liefde en de gewoonheid van het leven. Dat is waar Droom Dit in Nederlandstalige poëtische teksten over spreekt. Hun teksten worden omhuld door een modern jasje van rauwe elektronische beats, dromerige gitaarlijnen en snijdende synthesizers. Het geheel klinkt als de diepste liefde die langzaam wegebt, de dodelijkheid van eenzaamheid of de bloeddorstige drang naar rust in je hoofd. De shows en de muziek nodigen het publiek uit henzelf net zo te verliezen als de band dat op het podium doet. Het verzoek is; dans, schreeuw, zing en droom mee met Droom Dit.

GROS COEUR

Over tropische rivieren, psychedelische watervallen en oceanen van liefde vaart Gros Coeur met volle zeilen op hun vijfsterrenjacht. Bezwerende melodieën, Afro-Cubaanse grooves, rokerige dansvloeren en gesmolten versterkers zijn deel van deze cruise. Binnenkort een tussenstop van deze Waalse band bij Bendjeskijken om helemaal los te gaan.

LOVETH BESAMOH

 De Kameroense producer en songwriter Loveth Besamoh verbind verschillende genres en culturen met elkaar. De muziek is niet onder een noemer te vangen. Het is soul, rock, elektropop, diverse stijlen die je live inpakken en geboeid houden vanaf het begin.